ОСТАННІ НОВИНИ

Суд заборонив проведення ЛГБТ-квесту у Львові

|

Суд заборонив проведення «Фестивалю рівності» у Львові міста 19 та 20 березня перед Львівською оперою. Про це повідомив депутат Львівської міської ради на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

q1OzhvC8

«Суд заборонив проведення будь- яких заходів на території міста Львова 19 та 20 березня», – написав депутат.

Цю інформацію також підтвердила прес-служба ЛМР: «Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення 19 березня акцій на площі перед Оперним театром (пр. Свободи), позов задовільнили повністю».

Додамо, що заявку на проведення заходів сьогодні, 19 березня, у один і той же час і в тому ж місці подали дві організації. Так, громадська організація «Інсайт» подала заявку на проведення мирної публічної акції «Фестиваль рівності», направленої на привернення уваги громадськості до проблем, пов’язаних з будь-якими формами дискримінації в Україні. А Львівська обласна молодіжна громадська організація «Сокіл» подала заявку на проведення акції на підтримку здорового майбутнього української молоді – традиційних сімейних цінностей та культивування українських сімейних традицій.

Як Львівський портал уже повідомляв, міська рада звернулася до суду, щоби у місті заборонили проведення ЛГБТ-квесту, який мав відбутися цими вихідними. Також раніше повідомлялося, що «Фестиваль рівності» має проходити у Львові 19 та 20 березня. Водночас Львівський портал повідомляв, що бійці АТО та низка активістів вимагають заборонити ЛГБТ-квест у Львові.

Фото: lgbt.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *