ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських малюків кличуть святкувати Міжнародний день театру

|

У неділю, 20 березня, Перший академічний український театр для дітей та юнацтва запрошує спільно відсвяткувати Міжнародний день театру для дітей та юнацтва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

діти

«Ми підготували програму святкування, а саме: зустріч та веселі забавки з улюбленими персонажами нашого театру, фле-шмоб «Мандрівний театр», відкриття виставки дитячих малюнків у фойє театру, вистава «Рукавичка», яку на професійній сцені покажуть  учні ССЗШ №52», – зазначають організатори.

Святкування розпочнеться о 10.45 у дворику театру, де усіх гостей зустрінуть актори театру, які підготували розваги для дітей. Об 11. 00 запрошують усіх долучитися до флеш-мобу – «Мандрівний театр», який відбудеться у дворику театру і тематично присвячений Міжнародному дню театру для дітей та юнацтва.

Опісля фле-шмобу, у фойє театру відбудеться відкриття виставки дитячих малюнків 10 дітей, від 5-ти до 15-ти років, з Дитячого будинку сімейного типу «Покрова» Сестер Служебниць НДМ з м. Золочів. Виставка присвячена виставі театру «О восьмій вечора на Ковчезі» У. Губа, яку діти мали нагоду переглянути. Завершить програму святкування вистава «Рукавичка», яку на професійній сцені нашого театру покажуть учні ССЗШ №52.

Також в цей день о 15.00 відбудеться вистава «Маленька Баба-Яга».

Фото: erve.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *