ОСТАННІ НОВИНИ

Канада розширила список санкцій проти Росії

|

Канада ввела додаткові санкції щодо фізичних і юридичних осіб за діяльність, пов’язану з Росією та Україною. Про це йдеться у заяві на сайті  канадського уряду, передає УП.

санкції

До розширеного списку санкцій додаткового внесли 10 російських компаній та імена двох російських громадян. Відтепер їхні активи заморожені, а також заборонено вести з ними будь-яку комерційну діяльність.

До санкційного списку внесли замдиректора концерну “Калашников” Едуарда Іоффе та  Олександра Омельченко.

Компанії РФ, які потрапили до списку: “Інресбанк”, “Мособлбанк”, “Волгограднефтємаш”, “Іжевський механічний завод”, “Іжмаш”, “Технопромекспорт”, “Технодинаміка”, “Техмаш”, “Руселектронікс”, “Швабе холдінг”.

Також до санаційного списку потрапили троє громадян України та чотири українські компанії, розташовані в Криму.

Громадяни України: голова федерації профспілок так званої ЛНР Олег Акімов, “міністр” іноземних справ так званої ДНР Олександр Кофман та керівник ансамблю Русь із Севастополя Петро Савченко.

Серед українських компаній, які потрапили під санкції, морські порти Феодосії, Євпаторії та Ялти, а також Ялтинська кіностудія.

“Нові призначені для підтримки ефективності існуючих санкцій, щоб підкреслити продовження трансатлантичної єдності у відповідь на дії Росії в Україні, щоб зберегти тиск на Росію, аби вона повністю реалізувала зобов’язання за Мінськими угодами, і продемонструвати нашу прихильність політиці невизнання Росією незаконної анексії Криму”, – зазначили в канадському уряді.

Фото: segodnya.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *