ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО минула без бойових втрат

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

АТО

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрія Лисенка, на Луганському напрямку противник порушив режим тиші у Попаснянському районі. Противник відкрив вогонь з кулемета та БМП.

«Після одноденної перерви знову загострилася ситуація східніше Авдіївки, де ворог неодноразово застосовував важке озброєння (82-мм та 120-мм міномети). Втім, наміри бойовиків захопити Авдіївку не мають жодного успіху, – за оперативною інформацією, влучним вогнем у відповідь впродовж останніх кількох днів сили АТО ліквідували більше 10 бойовиків у цьому районі», – повідомив Лисенко.

За його словами, друга «гаряча точка» – Зайцеве, де противник окрім мінометів також застосовує ствольну артилерію (122-мм гармати). Також неспокійно на Світлодарській дузі. Натомість у Донецькому аеропорту – відносне затишшя. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 36 обстрілів з боку НЗФ.

Що стосується Маріупольського напрямку, то тут ворог найчастіше порушував режим тиші поблизу Мар’їнки.

«Також у Красногорівці, Гнутовому та Широкиному пройшли мінометні обстріли НЗФ. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів», – зазначив Лисенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *