ОСТАННІ НОВИНИ

ЄБРР дасть гроші на е-квиток у львівських маршрутках

|

Львів підписав угоду про наміри щодо підготовки кредитного фінансування проекту автоматизованого збору оплати за проїзд у громадському транспорті Львова. Таким чином Європейський банк реконструкції та розвитку задекларував готовність надати кошти ЛКП «Львівавтодор» під гарантії міста на впровадження системи електронного квитка. Про це сьогодні, 18 березня, під час брифінгу заявив директор «Львівавтодору» Олег Береза, передає кореспондент Львівського порталу.

969975

Власне, підписана угода про наміри поки не передбачає надання кредитних коштів, адже обсяг робіт та вартість проекту буде точно визначена після проведення перед проектного аналізу. Розмір позики, яку готовий надати банк – не більше 10 млн євро.

За його словами, попереду ще багато роботи: підготовка технічного завдання, конкурс із вибору компанії-консультанта, однак підписана угода дає впевненість, що Львів може розраховувати на підтримку надійних партнерів у процесі реалізації проекту електронного квитка.

«ЄБРР надасть нам консультантів і спеціалістів, разом ми виробимо технічне завдання, а тоді проведемо тендер», – пояснив Олег Береза.

І додав, що вкінці травня місто має вийти на підписання кредитної угоди, а вже восени оголосять тендер. «Думаю, з 2017 року перейдемо до активної реалізації цього проекту, бо поки що ми на етапі підготовки», – розповів Олег Береза.

Фото: lviv.vgorode.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *