Тетяна Чорновол: «Парламентська «вата» проголосувала проти повернення вкрадених мільярдів бандою Януковича»

|

Нардеп від «Народного Фронту» про «вату» у парламенті та провальне голосування голосування ВРУ за повернення вкрадених бандою Януковича мільярдів гривень до бюджету України:

415

«Скажу пару слів про деяких осіб, які не підтримали повернення вкрадених бандою Януковича 50 мільярдів гривень назад в бюджет. А це, не багато ні мало – 10% державного бюджету України. Про ту «вату», яка показово продемонструвала свою позицію противників України – проголосували «червоною» або «жовтою» кнопкою.

Треба сказати, що більшість адвокатів колишніх «посоромилися» це робити, а заховали свою позицію за «не голосували» або «відсутні».

Так от найбільше принципових противників, зі зрозумілих причин, виявилося у фракції «Опозиційного блоку». Тут не має про що говорити – вони вороги. Проте були інші – гірші за ворогів – зрадники.

Зокрема, цей законопроект не підтримала Заліщук С. П. (БПП, за освітою журналіст – ред.) Це не перша її зрада України. В часи Майдану я була на засіданні громадської ради Євромайдану, де Заліщук агітувала студентів – розійтися. Мовляв, їх місія була тиснути на Януковича до 28 листопада, щоб він підписав «євроінтеграцію»… Після цієї наради, ввечері 30 листопада Євромайдан не дав встановити «озвучку» опозиції, не дав розгорнути охорону Майдану. Опозиція намагалася уникнути скандалу, тому вночі на Майдані залишилися лише студенти Євромайдану, яких жорстоко побив «Беркут».

Не підтримав законопроект про повернення вкраденого в бюджет Сергій Лещенко. (БПП, за освітою журналіст – ред.)

Ця особа, своїми журналістськими статтями, по-суті, вивела людей на Майдан. А потім кинула цих людей самих воювати. Адже Лещенко весь Майдан відсиджувався в США…

Не підтримав повернення коштів в бюджет – Олексій Мушак – «верховнорадівський» лобіст свого родича агромагната Веревського, екс-нардепа Партії Регіонів.

Голосував «проти» повернення 50 млрд – Віталій Купрій – «права рука Корбана».

Принципово «утримався» Фірсов. В часи опозиції, на виборах 2012 року, в якості обласного керівника «Удару» злив результат цієї опозиційної політсили на Донбасі. Там була реальна підтримка людей, однак за кілька днів до виборів відбулося масове зняття спостерігачів та членів дільничних комісій і результат майже «обнулився».

«Принциповим» виявився В’ячеслав Константіновський, (Народний фронт – ред.), який після Майдану заробляв на охороні маєтків «колишніх». Я особисто стикнулася з його бійцями, що захищали «штаб тітушок» на Великій Житомирській (квартира Сівковича), на офісі фірми Іванющенка, що будувала шикарний маєток в Конча-Заспі. Його ж бійці охороняли будинок «українофоба» – Табачника».

Детальніше читайте у блозі Т. Чорновол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *