ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів заохочують до конкурсу писанкарства грошовими винагородами

|

У вівторок, 12 квітня, у Львівському вищому професійному художньому училищі відбудеться конкурс «Писанкарство». До участі у конкурсі запрошують творчу молодь загальноосвітніх і художніх шкіл, ліцеїв. Про це Львівському порталу повідомлии у прес-службі Львівської ОДА.

писанкарство

Конкурс складається із двох частин: представлення готової великодньої композиції та безпосереднє виконання писанок на базі закладу.

Учасники конкурсу малюватимуть Великодні писанки традиційним восковим розписом на шкаралупах видутих пташиних яєць і розфарбовуватимуть природними або хімічними барвниками. Кожному учаснику потрібно виконати 2 писанки: одну з використанням традиційних елементів та кольорів певного регіону за жеребкуванням, інша має бути творчою роботою учня.

Оцінюватиме роботи фахове журі за майстерність виконання, художній рівень та відповідність візерункових мотивів писанкарській традиції.

Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів та грошовими нагородами.

Заявки та об’ємні композиції на великодню тематику, виконані заздалегідь (традиційним восковим способом), які представляють собою художньо-завершену роботу, естетично-оформлені і зручні для експонування, подаються в оргкомітет конкурсу до 6 квітня за адресою: м. Львів, вул. Широка, 79. Контактні тел.: (032) 267-56-11, 093-842-00-71, 097-270-83-01, 096-452-35-96.

Більш детальна інформація про умови конкурсу і анкета заявки тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *