ОСТАННІ НОВИНИ

Активна молодь Львівщини запрошується до акції "Майбутнє лісу у твоїх руках"

|

Вже 11 рік поспіль на Львівщині пройде акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”.  Розпочнеться вона 21 березня, у Міжнародний день лісів, й триватиме до Дня Довкілля, який в Україні відзначають у третю суботу квітня. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

висадка дерев

“Цю щорічну акцію ми організовуємо для того, щоб виховати у молодого покоління шанобливе ставлення до природи. Зокрема прагнемо ознайомити та залучити шкільну молодь до створення нових лісів, а також роз’яснити широким колам громадськості важливість створення лісових насаджень як одного з основних компонентів збереження біорізноманіття та екологічної рівноваги на планеті та підвищити довіру громадськості до діяльності лісогосподарської галузі”, – зазначив начальник управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

У рамках акції для молоді проведуть майстер-класи із садіння лісу, щеплення деревних порід. Також планують організовувати виховні години на тему “Людина і ліс” для учнів молодших класів та лекції на природоохоронну тематику для учнів шкільних лісництв. Проведуть для учнівської молоді й інформаційно-роз’яснювальні заходи: уроки знань про ліси, пізнавальні екскурсії та різноманітні конкурси.

Також молодь запрошують долучитися до конкурсів на кращий малюнок і твір на тему “Людина і ліс” та конкурсу на краще шкільне лісництво. З цією метою розроблено узагальнений “План проведення заходів підприємствами Львівського ОУЛМГ у рамках Акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” 2016 року”.

Час і місце проведення посадок лісу в рамках акції – у Плані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *