ОСТАННІ НОВИНИ

Які райони Львівщини лідирують у обласному рейтингу

|

Станом на березень 2016 року у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст обласного значення Львівської області лідирують Пустомитівський та Кам’янка-Бузький райони, а аутсайдером визнали Самбірський, Турківський та Старосамбірський райони. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

рейтинг

За словами начальника управління аналізу та стратегічного планування  департаменту економічної політики ЛОДА Валентини Москаленко, в оновлену рейтингову оцінку включили показники роботи райдержадміністрацій та міських виконкомів. Зокрема оцінювали такі показники: охоплення дошкільною освітою, видачу субсидій, проведення заходів у народних домах, видачу земельних ділянок воїнам АТО, роботу ЦНАПів, централізований вивіз твердих побутових відходів та типові показники статистичної та податкової звітності (бюджет, промисловість, інвестиції, борги щодо зарплати, рівень оплати праці, прийняте в експлуатацію житло).

Відтак лідером став Пустомитівський район, від якого майже не відстає Кам’янка-Бузький. У цих двох районах – високі показники інвестиційної діяльності та виконання бюджетів. Крім того, райони-лідери утримують високі позиції і за охопленням дошкільною освітою, вивезенням ТПВ та роботою народних домів.

Останню позицію в рейтингу зайняв Самбірський район.

Серед міст обласного значення лідирують Львів та Трускавець, а найгіршими є Дрогобич та Самбір.

Фото: fdlx.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *