ОСТАННІ НОВИНИ

Які львівські діти мають право на безкоштовний відпочинок та оздоровлення

|

Сьогодні, 17 березня, на сесії ЛМР, з метою створення та забезпечення умов для повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей міста Львова у 2016 році, міська рада ухвалила внести зміни у додаток до ухвали міської ради від 21.05.2015 № 4629 «Про затвердження Програми з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова», передає кореспондент Львівського порталу.

діти відпочинуть

 

Виконання Програми дасть змогу забезпечити у межах коштів, передбачених у міському бюджеті Львова для департаменту гуманітарної політики, відпочинок та оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

«Слід зазначити, що ця програма, яку реалізують дитячі клуби міста Львова. І на цей рік передбачено 990 тис. грн., фактично, по 165 тис. грн. на кожен район міста Львова. І якщо говорити про категорії дітей, з якими працюють установи, це є: діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти із малозабезпечених сімей та багатодітних сімей», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Виконання Програми дасть змогу забезпечити у межах коштів, передбачених у міському бюджеті м. Львова для департаменту гуманітарної політики, відпочинок та оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки:

Дітей-сиріт.

Дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції.

Дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Дітей-інвалідів (котрі мають здатність до самообслуговування та не мають протипоказань).

Дітей, які перебувають на диспансерному обліку (не менше одного року).

Дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків.

Дітей, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії (крім дітей, які потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи).

Талановитих та обдарованих дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій; творчих колективів та спортивних команд, у тому числі гуртківців установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *