ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде міжнародна виставка «Вища освіта-2016»

|

Упродовж 1-2 квітня у Львові триватиме III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016», участь у якій візьмуть делегації українських та європейських вищих навчальних закладів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

вища освіта-2016

У програмі освітньої виставки – презентації українських та закордонних навчальних закладів, програми обміну студентами та учнями, молодіжних програм, проведення семінарів та круглих столів з питань міжнародного співробітництва, а також програми обміну досвідом у галузі освіти.

Представники вищих навчальних закладів розкажуть абітурієнтам та їх батькам про переваги навчання у конкретних навчальних закладах, допоможуть визначитись з майбутнім фахом, а також консультуватимуть щодо перспектив подальшого працевлаштування. Відвідувачі виставки також зможуть ознайомитися із пропозиціями навчання у вроцлавських вишах від програми «Teraz Wroclaw», відвідати презентації програми «Study in Poland».

Під час освітньої виставки відбудеться безкоштовний майстер-клас із ефективних методів вивчення іноземних мов від eWords. Він стане у пригоді тим, хто вивчає англійську мову для навчання за кордоном чи самоосвіти із використанням англомовних ресурсів.

Ті, хто зареєструються та відвідають III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016», мають чудову нагоду отримати цінний подарунок від Міжнародного освітнього центру.

Місце проведення виставки: Львівський палац мистецтв, вул. Коперника 17. Час проведення: 1 квітня з 11:00 до 17:00, 2 квітня – з 10:00 до 17:00.

Зазначимо, що цю спеціалізовану виставку навчальних закладів на теренах Західної України організовує Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати.

Додаткова інформація – на сайті: http://educenter.com.ua/ua/ або за тел. (032) 245-52-12 – Міжнародний освітній центр, контактна особа – Наталія Тимків, менеджер виставки (097-46-56-456), email: [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *