ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть вечір українського романсу, який присвятять Ліні Костенко

|

У Львівській філармонії 22 березня  відбудеться вечір вишуканого українського романсу та неперевершеної поезії присвячений 86-річчю геніальної Ліни Костенко. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

22-03-16-r

Так, у   програмі «Серцем вистраждане слово»  через  український романс і поезію   усі потребуючі правди і самоідентифікації  матимуть можливість зазирнути у дзеркало  творчості Ліни Костенко, пізнати себе  і вкотре переконатись в досконалості  українського слова та відчути  чистоту струн душі , які одізвуться на спів Сергія Мороза та Ігора Якубовського з Києва, Павла Тютюнника з Донбасу,  Зої Слободян з Івано-Франківська,  Лариси Бережан з Чернівців, Наталки Криничанки зі Львова – виконавців  бардівської пісні, Лауреатів Всеукраїнських фестивалів та конкурсів.

Поетичну музику Ліни Костенко представлять легендарна артистка театру і кіно, Народна артистка України – Раїса Недашківська, Народний артист України Степан Глова та Заслужена артистка України, акторка «Театру у кошику» центру ім.Леся Курбаса  Лідія Данильчук.

Фото: філармонія

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *