ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть матір-алкоголічку, що не доглядає за своїми дітьми

|

Працівники Червоноградського відділу поліції встановили, що місцева мати зловживає спиртним, а її троє малолітніх дітей віком 3, 4  та 7 років проживають в антисанітарних умовах, ходять невмиті, в брудних речах та голодні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

діти

У Червоноградський відділ поліції на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від спеціаліста місцевої соціальної служби про те, що 25-річна місцева жителька, мати трьох малолітніх дітей віком 3, 4  та 7 років неналежно виконує свої батьківські обов’язки.

За цим повідомленням працівники ювенальної превенції провели перевірку, під час якої було встановлено, що громадянка дійсно ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків, веде аморальний спосіб життя, зловживає алкогольними напоями, а гроші, які отримує на дітей, витрачає на власні потреби – у тому числі на придбання спиртного.

«Жінка раніше вже притягувалась до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків. Неодноразово відвідуючи сім’ю, поліцейські з’ясували, що діти проживають в антисанітарних умовах, у приміщенні стійкий неприємний запах, діти невмиті, в брудних речах та голодні. Також мати не змогла показати жодного чека на придбання дитячих речей», – повідомила старший інспектор ювенальної превенції Червоноградського відділу поліції майор поліції Ірина Панасюк.

Відомості про виявлений факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.164 КК України (злісне ухилення батьків від утримання неповнолітніх або непрацездатних дітей, що перебувають на їх утриманні). Санкція статті передбачає покарання – штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до ста двадцяти годин або виправні роботи на строк до одного року або обмеження волі на строк до двох років.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *