ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть чоловіка, який вбив у Львівській області президента банку «Аркада»

|

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно підозрюваного у резонансному вбивстві президента столичного банку ПАТ АКБ «Аркада». Організатору вбивства загрожує покарання у виді позбавлення волі від 7 до 15 років, а співучаснику у знищенні майна банку – від 3 до 10 років ув’язнення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

вбивство

Під час розслідування з’ясувалося, що працівник банку неподалік села Раковець Пустомитівського району 18 вересня 2015 року із застосуванням вогнепальної зброї позбавив життя керівника банку. Далі, щоб приховати свій злочин, підозрюваний шляхом підпалу знищив службовий автомобіль, яким користувався загиблий, залучивши при цьому до таких злочинних дій свого товариша.

Вказаному працівнику банку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1 ст.115, ч.3 ст. 27, ч.2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 КК України, а саме в умисному вбивстві, знищенні майна банку, а також у придбанні та зберіганні вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Щодо нього слідчим суддею застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а щодо його співучасника у знищенні майна банку, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 194 КК України, – у вигляді застави.

Після завершення ознайомлення підозрюваних та їх захисників з матеріалами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні буде скеровано для розгляду до Пустомитівського районного суду Львівської області.

Організатору вбивства загрожує покарання у виді позбавлення волі від 7 до 15 років, а співучаснику у знищенні майна банку – від 3 до 10 років ув’язнення.

Фото: zbroya.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *