ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські комунальники взялися за омолоджувальну обрізку дерев

|

Зараз у Львові триває омолоджувальна обрізка дерев. Триватиме вона приблизно до кінця квітня. Роботи вже проведено на вулицях Ряшівській, Єфремова, Лісній, тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

дерева

«На сьогодні ця пора року дозволяє нам проводити, в першу чергу, омолоджувальну обрізку, для того щоб омолодити ті дерева, які цього потребують. Це дозволить продовжити їхній вік, а також оновити значну кількість гілок. Відповідно, дерево набуде естетичнішої форми, буде більш живе і виконуватиме  свою природоохоронну функцію на території міста.

Для того, щоб все пройшло якісно, у 2012-2013 році ми проводили навчання спільно з німецьким товариством. Щоб представники виконавчої влади змогли належним чином приймати та дати належну оцінку якості робіт, всі працівники районної адміністрації пройшли таке ж саме навчання. Тобто, коли  приймають роботу, вони розуміють, чи її зробили належним чином. Так сама обрізка дерево береже, а не навпаки», – розповів начальник управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Для обрізки дерев передбачили кошти з природоохоронного фонду у бюджеті.

Обрізку проводитимуть на усіх вулицях Львова. Зараз роботи виконані на вулицях Ряшівській, Єфремова, Лісній.

Основним завданням на рік є відновлення усіх вуличних насаджень, особливо, у центральній частині міста.

Фото: dailylviv.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *