ОСТАННІ НОВИНИ

Діткам із синдромом Дауна подарують цікаві розваги та майстер-класи

|

У Львові до Міжнародного дня  людини з синдромом Дауна, який відзначають 21 березня, проведуть різноманітні цікаві заходи. Їх метою є демонстрація можливостей і талантів людей з синдромом Дауна, що доводить їх суспільну користь і рівність. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

syndrom_doun (1)

Цього року ГО «Батьки Джерела», спільно з ГО «Центр Даун-синдром «Промінчик» та НРЦ «Джерело», організовують у Львові для дітей з синдромом Дауна низку акцій, зокрема розважальні програми, зустрічі і майстер-класи.

Програма заходів:

20 березня  – акція «Веселі бджілки» (дитячий розважальний центр «Веселий вулик», вулиця Княгині Ольги, Новий ЦУМ, 16 зал, 11.30-13.30)

21 березня –  майстер-клас з розмальовування пряників (майстерня пряників «Юрашки», вулиця Краківська, 14, 11.00-12.00);  майстер-клас з приготування піци (піцерія «Челентано», вулиця Галицька, 1, 11.00-12.00); розважальна майстерка «Дивовижні кульки» від Львівського волонтерського центру у дворику Львівської Ратуші (площа Ринок, 1, 12.00-13.00).

Фото: infosmi.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *