ОСТАННІ НОВИНИ

Авакова просять розібратися із копачами бурштину на Рівненщині та ввести Нацгвардію

|

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Чугунніков звернувся до міністра внутрішніх справ із проханням ввести в північні райони Рівненщини Нацгвардію, аби зупинити незаконний видобуток бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі БПП.

бурштин

Для вирішення проблеми нелегального видобутку бурштину в північних районах Рівненської області туди незабаром можуть ввести підрозділи Національної гвардії України – з таким проханням до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звернувся Віталій Чугунніков.

Практично на кожній нараді з керівниками силових відомств області Віталій Чугунніков наголошує на необхідності більш активної боротьби правоохоронців з нелегальними копачами.

З цією метою в північних районах області за ініціативи голови ОДА Віталія Чугуннікова та за рішенням обласної ради оборони здійснюють мобільні рейди. І хоча ці рейди демонструють певні результати, однак оприлюдені нещодавно відеокадри і факти свідчать про недостатню їхню ефективність.

Тому, як йдеться у документі, голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков офіційно звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням «ухвалити рішення щодо введення додаткових підрозділів Національної поліції та частин Національної гвардії в північні райони Рівненської області з метою припинення нелегального видобутку бурштину та зменшення криміногенної напруги в регіоні».

Фото: provolyn.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *