ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова внутрішнім дворикам подарують друге життя

|

В цьому році в межах реалізації Програми сприяння благоустрою внутрішніх дворів у 2016 р., яка впроваджується у рамках спільного українсько-німецького проекту Львівської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмБХ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», в центральній частині міста впорядкують чотири двори. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

3

«23 листопада 2015 року було оголошено конкурс на впорядкування внутрішніх дворів «Наш дворик – це ми». Для участі в конкурсі мешканці мали можливість подати заявки з мотиваційними листами в управління охорони історичного середовища до 22 грудня 2015 р. З поданих одинадцяти заявок, переможцями цьогорічного конкурсу на впорядкування дворів у  Львові стали активні мешканці житлових будинків на вул.Братів Рогатинців, 28, вул.Ліста, 6, вул.Театральна, 7 та вул.Фредра, 6», – розповіли в управлінні охорони історичного середовища ЛМР.

4

Нагадаємо, у 2015 році у межах Програми сприяння благоустрою внутрішніх дворів було проведено роботи з впорядкування трьох внутрішніх двориків будинків на вул. Газовій, 6, вул. Кониського, 3-5, вул. Мулярській, 7 та розпочато роботи з впорядкування дворика на вул. Лепкого, 7- вул. Шопена, 3.

2

1

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *