ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські впіймали злодіїв, які «обчистили» десять квартир

|

Двох раніше судимих мешканців Борислава правоохоронці затримали за підозрою у скоєнні десяти квартирних крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

kak_vzlomat_pvkh_okno (1)

Двох мешканців міста Борислава, віком 29 та 31 років, працівники Управління кримінальної поліції ГУ Національної поліції у Львівській області спільно з поліцейськими Бориславського відділення поліції затримали під час скоєння квартирної крадіжки. Зловмисники проникли у приміщення та викрали чотири ноутбука та золоті вироби.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцями проживання зловмисників, поліцейські виявили та вилучили велику кількість викрадених речей, зокрема комп’ютерну техніку, фотоапарати, електроінструмент, побутову техніку, ювелірні вироби, а також знаряддя вчинення злочину – викрутки, відмички, рукавиці. Того ж дня вилучені у підозрюваних речі були пред’явлені потерпілим для впізнання.

Як встановили правоохоронці, чоловіки раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за грабежі, розбої та злочини, пов’язані з наркотиками.

Зловмисники затримані згідно ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Поліцейські обґрунтовано підозрюють затриманих у причетності до скоєння десяти квартирних крадіжок у Бориславі та на території Дрогобицького району. Призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії, також правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до скоєння інших злочинів.

Фото: lvivpost.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *