ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали двох наркоманів на зливі пального з автомобілів

|

Патрулюючи у Личаківському районі, орієнтовно о четвертій ранку на вулиці Зеленій екіпаж поліціантів зупинив водій та повідомив, що його знайомий побачив осіб, які намагалися злити бензин з автомобілів припаркованих за адресою Зелена, 107. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

злив пального

Патрульні вирушили на вказану адресу і виявили автомобіль ВАЗ 21083 в салоні якого сиділи дві особи. Біля автомобіля стояли дві п’ятилітрові ємкості та короткий шланг. Обстеживши територію виявили ВАЗ 2105 з відкритою кришкою баку. Також ще на кількох автомобілях були ознаки спроб чи проникнення у бензобаки. На жаль встановити власників даних автомобілів не вдалось. Сусідів попередили, якщо власники автівок виявлять факт зливу палива, варто звернутися до відділу поліції і написати заяву. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль яким керували згадані особи евакуйовано на арешт майданчик.

злив пального1

Вже у відділі поліції стало відомо що обидва затриманих схильні до вживання наркотиків. Один з них 1988 р.н. раніше судимий за крадіжку, а його 35-річний поплічник двічі судимий за наркотики.

Зазначимо, що цей автомобіль був і раніше у підозрі на вчинення крадіжок з авто.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *