ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вперше пройде міжнародне змагання з тхеквондо

|

Вперше в історії Українського олімпійського тхеквондо Львівщина прийматиме рейтинговий турнір світового рівня – міжнародний турнір класу G-1 з тхеквондо ВТФ «Ukraine Open Cup 2016». Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

тхеквондо

За словами Оксани Вацеби, турнір «Ukraine Open Cup» став невід’ємною частиною спортивного життя України, і проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Національного олімпійського комітету. З 2014 року Всесвітня Федерація тхеквондо (WTF) присвоєла турніру високий світовий статус G-1, що дозволило залучити спортсменів з різних куточків земної кулі, адже участь в турнірах G-1 – це шанс поповнити свій світовий рейтинг дорогоцінними очками.

Вже традиційно участь в «Ukraine Open Cup» беруть зірки європейського і світового тхеквондо, нинішній рік також не стане винятком. Згідно попередніх заявок, цьогоріч до Львова їдуть переможці і призери чемпіонатів Європи, світу та Олімпійських ігор. На сьогоднішній день зареєструвалися спортсмени більш ніж 20 країн світу. Серед них представники Європи, Азії, Африки, а також гості з-за океану – тхеквондисти США і Канади.

Найсильнішим складом виступлять на турнірі і українські спортсмени. Вся національна збірна відстоюватиме честь країни, боротиметься за нагороди та рейтингові бали.

Ці представницькі змагання відбудуться 26-27 березня 2016 року у легкоатлетичному манежі спортивної бази Міноборони України. Початок змагань щоденно з 10:00 год. Церемонія урочистого відкриття відбудеться 26 березня о 13:00 год. Вхід вільний.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *