ОСТАННІ НОВИНИ

За добу львівські митники «збагатилися» на чотири контрабандні авто

|

За останню добу працівники Львівської митниці ДФС  затримали чотири автомобілі, в яких перевозили приховані від митного контролю сигарети. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівської області.

контрабанда

У всіх випадках сигарети намагались вивезти громадяни України  в Республіку Польщу з використанням спеціально виготовлених сховищ та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів. Для перетину кордону вони обирали смугу руху «червоний коридор» та використовували автомобілі на іноземній реєстрації.

Загалом вилучено два  автомобілі «Volkswagen Passat» та два –  «Volkswagen Golf». В середньому в кожному автомобілі перевозили близько 300 пачок сигарет.

Таким чином, громадяни України вчинили дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483  Митного кодексу України. За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил. Товар та транспортні  засоби вилучено.  Їх вартість буде встановлено додатково.  Справи скеровано до суду, який і визначить покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *