ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО у хід знову пішли танки

|

Російськими бойовиками не припиняються обстріли позиції Збройних Сил України. За минулу добу зафіксовано 42 обстріли, з них 29 на Донецькому, 12 на Маріупольському та 1 на Луганському. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

На Світлодарській дузі ворог 6 разів обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому – з мінометів калібру 120 та 82-мм та гранатометів і кулеметів, а в Новгородському та Майорську – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції поблизу Луганського, Пісків та Верхньоторецького російські найманці обстріляли з АГС та кулеметів великого калібру. А укріплення поруч з Авдіївкою з міномета та АГС.

На Маріупольському напрямку в районі Новотроїцького близько 19.00 бойовики з танку випустили по позиціям сил АТО 18 снарядів та 25 мін з мінометів калібру 82 мм.

Захисників Мар’їнки, Красногорівки, Широкіного та Талаківки російські терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські воїни в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих російських окупантів зі стрілецької зброї та гранатометів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *