ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено двоє українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, двоє – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

381

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО  полковника  Олександра Мотузяника, на Луганському напрямку бойовики знову застосували важке озброєння. Цього разу це був танк, який здійснив майже 2 десятки пострілів по наших позиціях. Інцидент трапився в районі Бахмутської траси, поблизу с. Новотошківське.

Донецький напрямок. Двома найгарячішими точками залишаються Зайцеве та Авдіївка. Протягом доби там відбулося 8 мінометних обстрілів противника. Також окупанти порушують режим тиші на інших ділянках фронту – у Луганському, Майорську, Донецькому аеропорту тощо. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 29 обстрілів з боку НЗФ.

Маріупольський напрямок. Тут обстановка загострилася. Противник кілька разів застосував 82-мм міномети, а також танк. Ворожі обстріли зафіксовано по всьому фронту – від Красногорівки і Мар’їнки до Азовського моря. Здебільшого бойовики вели вогонь у другій половині для під покровом ночі. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 12 ворожих обстрілів.

Також в район Докучаєвська прибуло близько 100 російських спецпризначенців. Вони прибули на 4 вантажівках КамАЗ та 2 бронеавтомобілях «Тигр».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *