ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року на Львівщині обіцяють газифікувати до п'яти населених пунктів

|

Депутати Львівської обласної ради погодили Програму газифікації населених пунктів Львівської області на 2016-2018 роки. Про це сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

газ

Як зауважив директор департаменту житлово-комунального господарства Назар Романчук, програмою передбачене виділення трьох мільйонів гривень на завершення розпочатого будівництва.

«За попередньою інформацією, за 3 млн грн цього року ми зможемо профінансувати 4-5 об’єктів незавершеного будівництва, тобто повністю ввести їх в експлуатацію та запустити людям газ. Йдеться про Жидачівський, Старосамбірський, Турківський та Жидачівський райони», – пояснив він.

Загалом у Львівській області газифіковано 42 міста, 32 селища міського типу, 1354 сільських населених пунктів, 8897 промислових підприємств та об’єктів комунально-побутового призначення, 1611 бюджетних установ і організацій, 773913 житлових квартир (будинків). Рівень газифікації області складає 74%. Найнижчий рівень газифікації в Жидачівському, Жовківському, Перемишлянському, Сколівському, Сокальському, Старосамбірському та Турківському районах.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *