ОСТАННІ НОВИНИ

Суд залишив Корбана під вартою

|

Екс-лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана залишили під вартою до 15 квітня. Відповідне рішення у понеділок ухвалив Апеляційний суд Києва під головуванням судді Віктора Глиняного, передає УП.

382

«Запобіжний захід залишити без змін. Клопотання захисту відхилити», – оголосив суддя. Глиняний зазначив, що рішення не підлягає оскарженню.

Як повідомлялось, Дніпровський суд Києва продовжив термін тримання Корбана під вартою до 15 квітня. Захист Корбана оскаржив це рішення.

Як відомо, Слідчим управлінням прокуратури Києва щодо Корбана здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами захоплення в місті Дніпропетровську голови Держземагентства та захоплення в Дніпропетровську директора департаменту Дніпропетровської міської ради як заручників.

Крім того – створення та участі у злочинній організації, привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації «Фонд оборони країни» та перешкоджання діяльності виборчих комісій.

Також, у вказаному провадженні досліджуються факти фіктивного підприємництва, легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом та ухилення від сплати податків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *