ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці "процвітає" злочинність?

|

Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» б’є на сполох: протягом двох місяців 2016 року різко збільшилась кількість випадків крадіжок та несанкціонованих втручань сторонніх осіб у діяльність залізниці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі залізниці.

струм на залізниці

Сьогодні на селекторній нараді з керівниками служб і структурних підрозділів керівник Львівської магістралі Іван Груник гостро поставив питання забезпечення безпеки руху на залізниці. Одним з інструментів цієї роботи він назвав активізацію співпраці з правоохоронними органами задля підвищення ефективності захисту інфраструктури залізниці від крадіжок та втручань. Також керівник дав завдання звернутися з листами до усіх обласних управлінь поліції з проханням посилити догляд за безпекою пасажирів на вокзалах та станціях.

Цьогоріч зросла кількість крадіжок, пошкоджень та розукомплектування рухомого складу та інших технічних засобів залізниці. У результаті 45 крадіжок магістраль зазнала збитків на понад 413 тисяч гривень. Зазначимо, що минулоріч за цей же період  залізничники зафіксували 35 таких випадків.

Залізничники звертаються до усіх причетних структур та організацій з проханням максимально ефективно долучитися до забезпечення безпеки перевезень, а до громадян — з проханням суворо дотримуватися правил перебування на залізниці, утриматися від спроб отримати дрібну наживу, яка може коштувати життя чи здоров’я багатьом українцям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *