ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом зацікавлена авіакомпанія Mahan Air

|

Представники найбільшої іранської авіакомпанії Mahan Air оголосили про початок своєї роботи в Україні і відкриття семи повітряних напрямків в азіатські країни.

372

Вже із 20 березня з Києва, з пересадкою в Тегерані, відкриваються три рейси на тиждень – у Дубай, Бангкок, Делі, Куала-Лумпур, Пекін, Шанхай і Гуанчжоу.

Один з трьох рейсів дістанеться української авіакомпанії UM Air – вона стала офіційним партнером і представником іранців в Україні.

У авіакомпанії обіцяють, що стиковка буде проходити максимально швидко, з безкоштовним перебуванням в бізнес-залі і безкоштовним обідом. Проте найголовніше – це ціни. Через дешеве іранське паливо Mahan Air планує реалізовувати квитки дешевше на 100 доларів США, ніж її конкуренти.

Також представники Mahan Air відзначають, що іранська компанія зацікавлена ​​розвиватися на українському ринку, і збільшувати частоту рейсів, напрямків і міст. Зокрема у компанії заявили, що в подальшому вони розглядають Одесу і Львів як потенційно цікаві напрямки.

Варто додати, що сьогодні Mahan Air – це понад шістдесят літаків, 6 тисяч співробітників і 5,7 млн ​​перевезених пасажирів у 2015 році.

Детальніше тут: ЕП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *