ОСТАННІ НОВИНИ

Стрілянина на пляжі у Кот-д'Івуарі: загинуло 15 осіб, поранено українку

|

Невідомі напали на готель у Кот-д’Івуарі. Стрілянина сталася вчора вдень в курортному місті Гран-Басам на півдні країни, пише УНІАН.

3

За попередніми даними, чотири людини захопили заручників в Etoile du Sud. Є повідомлення про напад на ще один готель. Жертвами нападу стали чотири європейця.

Окрім того, керівник групи українських миротворців Олена Ляхова отримала поранення під час теракту. Про це повідомляє департамент консульської служби МЗС.

«Група невідомих осіб розстріляла на пляжі курортного міста Гранд Бассам (Республіка Кот-д’Івуар) туристів, що там перебували. Як з’ясувалося, на цьому пляжі була присутня також група українських миротворців із складу поліцейської Місії ООН в Кот-д’Івуарі», – йдеться в повідомленні.

готелі у Кот-д'Івуарі1

За словами почесного генерального консула України в місті Абіджані Аймана Захера, керівник групи миротворців майор Олена Ляхова отримала поранення в обличчя.

«Зараз вона перебуває у госпіталі, загрози її життю немає. Захер також виїхав до госпіталю з метою більш детального з’ясування ситуації та надання українським громадянам можливої допомоги», – повідомили в МЗС.

готелі у Кот-д'Івуарі

Фото: ТСН, УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *