ОСТАННІ НОВИНИ

Нові способи контрабанди чи як чешка цигарки в порошку возила

|

Вчора, 13 березня, працівники Львівської митниці ДФС у пункті пропуску «Шегині-Медика» затримали майже 1000 пачок сигарет. Окрім традиційного місця приховування – в конструктивних порожнинах автомобіля, частину товару,  громадянка Чехії приховала у коробках з печивом та пральним порошком. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

контрабанда

контрабанда1

Для виїзду з України  в Республіку Польщу вона обрала смугу руху «Зелений коридор». Однак у митників виникла підозра щодо можливого переміщення товарів з приховування від митного контролю. Тож автомобіль було скеровано до боксу поглибленого огляду. Там спільна доглядова група митників і прикордонників і знайшла приховані в автомобілі сигарети. Окрім них у власниці вилучили також автомобіль.

контрабанда2

Також, у цьому пункті пропуску, працівники митниці запобігли незаконному ввезенню великої кількості обладнання для систем опалення. Громадянка України, хотіла  ввезти понад 150 штук, вартістю близько 10 тисяч доларів США, такого обладнання з Республіки Польщі смугою руху спрощеного митного контролю «Зелений коридор» без сплати митних платежів. Так  вона намагалась перемістити товар, який перевищує неоподатковану норму переміщення через митний кордон України . Товар вилучено.

контрабанда3

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ч. 1 ст 483 та ст.. 471 Митного кодексу України. Справи скеровано до суду, який і визначить покарання.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *