ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка померла після вживання «лівого» спирту

|

У Самбірський відділ поліції 1 березня надійшло повідомлення від 47 – річної мешканки Дрогобича про те, що її сестра, 45 – річна мешканка одного зі сіл Самбірського району, пішла з дому та не повернулась. Зникла жінка працювала вчителем, проживала разом з сином, чоловіком та його батьками. За словами заявниці, 25 лютого її сестра взяла корм для собаки, і пішла до будинку, у якому ніхто не живе і який належить її синові, щоб погодувати пса. З того часу її ніхто не бачив.

алко

Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НПУ у Львівській області.

Під час оперативно – розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції встановили, що зникла жінка дійсно була в цьому будинку. Також встановлено, що в цей вечір вона заходила до знайомих – 44-річної жінки та її 25 – річної доньки, котрі заробляли продажем алкоголю, купила в них 0.25 л спирту і випила його разом з господинею.

Далі гостя купила ще 0.25 л спирту і випила його сама, після чого знепритомніла. Господиня будинку разом з донькою намагались надати їй допомогу, однак, побачивши, що гостя вже не дихає, скинули її тіло в річку. Що і зробили, а усі особисті речі померлої та її мобільний телефон спалили.

Тіло зниклої жінки поліцейські виявили у річці. За словами господині будинку та її доньки, вони перелякались, що їх звинуватять у смерті гості, оскільки вона купувала у них спирт.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *