ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські фіскали виявили підприємство, яке відмивало гроші райадміністрацій

|

Працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Львівській області проведено дослідження фінансово-господарської діяльності ТзОВ «К» щодо отримання державних коштів та їх подальшого використання протягом 2015року. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні комунікацій служби.

podatkova

Проведеним дослідженням встановлено, що у вказаному періоді на підставі укладених договорів з окремими районними адміністраціями м.Львова та вищим учбовим закладом м.Львова ТзОВ «К» проводило роботи з капітального ремонту дворів, внутрішньоквартальних доріг, тротуарів вулиць м.Львова, поточний ремонт аварійної частини даху гуртожитку.

За виконані роботи ТзОВ «К» отримало з бюджету державні кошти на загальну суму 2608,1 тис.гривень. В подальшому, ТзОВ «К» перерахувало кошти в сумі 249,9 тис.грн. на користь ряду СГД, відносно яких проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ст.205 КК України (фіктивне підприємництво).

За матеріалами дослідження районним відділом поліції ГУ Національної поліції у Львівській області внесено в ЄРДР кримінальне провадження за ч.4 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *