ОСТАННІ НОВИНИ

Зухвалий напад на інкасаторське авто влаштував колега інкасатор

|

Стали відомі подробиці зухвалого нападу на інкасаторів у Одесі де загинуло двоє людей Та встановлено особу нападника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Одещини.

364

За даними відомства, інкасаторський автомобіль марки «Фольцваген» однієї з банківських установ, у складі чотирьох членів екіпажу, прибув на вул. Пантелеймонівську, 88 з метою інкасування. 26-річний інкасатор та 23-річний охоронець екіпажу направилися до торгівельного закладу. Перебуваючи в приміщені супермаркету, вони почули постріли на вулиці і до приміщення забіг поранений в обличчя другий 32-річний охоронець екіпажу, який повідомив, що на них скоєно збройний напад. Між інкасаторами та нападником відбулася перестрілка. В результаті, 47-річний водій інкасаторського екіпажу отримав вогнепальні поранення, від яких він помер на місці події. Другий охоронець отримав вогнепальні поранення та каретою швидкої медичної допомоги його доставили до одеської клінічної лікарні.

Також в ході розслідування було встановлено, що до інкасаторської машини підійшов невідомий чоловік та, відчинивши бокові двері, проник всередину, де дістав обріз гладкоствольної мисливського рушниці 12 калібру «ТОЗ 34» та травматичний пістолет «МЕ». З рушниці зловмисник застрелив одним пострілом в потилицю водія та з травматичного пістолету вистрелив в обличчя (ліву щоку – авт.) 32-річному охоронцю. Після цього поранений охоронець, зумів залишити інкасаторський автомобіль та добігти до магазину по допомогу. Невідомий почав перестрілку з інкасаторами та побачивши, що до місця події під’їжджають працівники поліції, зачинився всередині та, з метою уникнення кримінальної відповідальності за скоєні злочини, вчинив самогубство пострілом у голову з обрізу мисливської рушниці.

Також встановлено особу нападника. Ним виявився 41-річний одесит, який працював інкасатором-водієм відділу інкасації грошових коштів та перевезення валютних цінностей цього ж банку.

Грошові кошти, що знаходилися в інкасаторській машині, залишилися неушкодженими. Правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до даного злочину. Слідство триває.

Як відомо вчора ввечері, до одеських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомі особи скоїли збройний напад на інкасаторську машину на вул. Пантелеймонівській, 88. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, кінологи з собакою та швидка медична допомога.

Внаслідок озброєного нападу загинули двоє людей: водій інкасаторського автомобіля та нападник. Охоронець інкасаторської машини отримав поранення, його доставлено до медичного закладу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *