ОСТАННІ НОВИНИ

Які вулиці відремонтують у центрі Львова цьогоріч

|

У  цьому році на території Галицького району планують капітально відремонтувати 5 вулиць: Котлярську, Газову, Детька, Медову та Митрополита Андрея. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі Львівської міськради.

ремонт доріг

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка, на вулицях Котлярській, Газовій, Детька та Медовій планують влаштувати бруківочне покриття.

«Зараз на цих вулицях частково є бруківка, десь вона під асфальтом. Планується, що покриття тут буде бруківочне», – зазначив Ігор Савка.

Також у цьому році відремонтують  двір на вул.Тарнавського, 110-112 та громадський простір на пл.Осмомисла, 28 – вул.Підмурній, 2-5.

«Перед початком робіт будемо зустрічатися з мешканцями, аби врахувати їхні думки», – зазначив Ігор Савка.

За його словами, зараз у центральній частині міста проводять поточний ремонт доріг.

«Перемощуємо окремі ділянки, зокрема, вже виконали на пр.Свободи, на пл.Галицькій, переходимо на вул.Стрийську», – зазначив Ігор Савка.

У 2016 році на ремонт доріг, хідників,  дворів та дитячих майданчиків Галицькій районній адміністрації з бюджету розвитку виділили 28,950 млн грн. На що ще підуть гроші з бюджету розвитку, читайте тут.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові розвалюється щойно відремонтована вулиця Лисенка.

А також опублікували фоторепортаж, як зарили мільйони в калабані на щойно відкритому проспекті Свободи та площі Міцкевича.

За кілька днів по тому у Львові почали зривати щойно замощену бруківку на площі Міцкевича, аби виправити огріхи ремонтників. Вже 3-го листопада на проспекті Свободи  бруківку почали трощити відбійним молотком, бо забули залишити місце для підсвітки вулиці.

Помилки при асфальтуванні дороги також були допущені на Сихові. Після вкладання третього шару асфальту проспект Червоної Калини покрився баюрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *