ОСТАННІ НОВИНИ

Індійські бізнесмени та інвестори планують співпрацювати з Львівщиною

|

Індійська бізнес-делегація завітає на Львівщину у травні цього року.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

співпраця

За словами Надзвичайного і Повноважного Посла Індійської Республіки в Україні Маноджа Кумара Бхарті, під час зустрічей з бізнес-делегацією, передусім, йтиметься про співробітництво в IT- сфері, галузі  деревообробки та виробництво рослинної олії.

Окрім цього, сьогодні сторони поспілкувалися щодо співпраці у військово-промисловій сфері та машинобудуванні. Зокрема, керівник області Олег Синютка запропонував індійській делегації розглянути можливості Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу, Львівського бронетанкового заводу, Стрийського вагоноремонтного заводу та корпорації  “Електрон”.

Також присутні обговорили можливості втілення спільних  інфраструктурних проектів та  залучення індійських туристів на Львівщину.

Окрім цього, Надзвичайний і Повноважний Посол  Індійської Республіки зазначив, що слід інформувати про вищі навчальні заклади Львівщини. Це допоможе залучити якнайбільше індійських студентів, які зацікавлені у якісній освіті.

Водночас Манодж Кумар Бхарті повідомив, що у Львові відбудуться Дні індійської культури.

Підсумовуючи, Надзвичайний і Повноважний Посол  Індійської Республіки зазначив, що він призначений на цю посаду нещодавно і  висловив сподівання на активніший  розвиток  двосторонніх взаємин.

Фото: vz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *