ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-міністр оборони України «розвів» державу на 24 мільйони?

|

Генеральною прокуратурою України повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення колишньому міністру оборони України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

За даними відомства, Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України складено повідомлення про підозру колишньому Міністру оборони України за неналежне виконання службових обов’язків під час погодження у 2011 році Переліку військового майна Збройних Сил України, що підлягає відчуженню (ч. 2 ст. 367 КК України). У подальшому це рішення надало можливість Міністерству оборони України здійснити неправомірне відчуження двох важких стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС суб’єкту підприємництва, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді матеріальних збитків державі в особливо великому розмірі на суму понад 24 млн грн.

Під час досудового розслідування встановлено місцезнаходження повітряних суден та їх комплектуючих, на них накладено арешт, чим попереджено подальшу реалізацію літаків та їх комплектуючих до Російської Федерації.

Досудове слідство у провадженні триває.

Як відомо міністром оборони України у 2011 році був Михайло Єжель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *