ОСТАННІ НОВИНИ

Екологи закликають мешканців Львівщини не зривати та не купувати підсніжники

|

Протягом 5 – 8 березня в межах операції “Первоцвіт” на ринках Львова здійснили рейдові перевірки щодо виявлення незаконної реалізації первоцвітів без відповідних дозвільних документів. Зокрема, перевірки провели на ринках “Привокзальний”, “Стрийський”, “Сихівський”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

підсніжник

Під час рейдових перевірок на сімох громадян складено протоколи за правопорушення та вилучено близько 300 букетів первоцвітів. Всі матеріали скеровано до судових органів за місцем проживання винних осіб для подальшого розгляду.

Окрім того, 7 березня в ході операції у с.Пісочне Миколаївського району, на автомобільній трасі Львів-Сколе виявлено факти незаконної реалізації первоцвітів. На правопорушників працівниками Держекоінспекції у Львівській області складено протоколи про адміністративні правопорушення за незаконну реалізацію квітів білоцвіту весняного.

Департамент екології та природних ресурсів вкотре закликає громадськість Львівщини не зривати, не продавати і не купувати червонокнижних рослин! Під час прогулянок містом, помічаючи місця торгівлі рідкісними видами ранньоквітучих, телефонуйте на гарячу лінію області “112”, “102” (Поліція), (032) 238-73-70 (Держекоінспекція у Львівській області).

Фото: goloskarpat.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *