ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО минула без втрат та поранених

|

Учора, 10 березня, ворог здійснив понад 50 обстрілів позицій сил АТО, проте жоден військовий не загинув та не був поранений. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«На Луганському напрямку було спокійно.

Донецький напрямок

Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка та її околиці. Противник 7 разів застосував міномети, а також бронетехніку – БМП-2 і танк. Сили АТО успішно відбили напад ворожої ДРГ у складі близько 10 бойовиків.

Ще одне бойове зіткнення відбулося на Світлодарській дузі, поблизу с. Троїцьке, де українські війська також змусили відступити ворожу ДРГ.

У Зайцевому різко активізувалися ворожі снайпери.

Також мінометні обстріли відбулися у Луганському та Первомайському.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку зафіксовано 31 ворожий обстріл та відбулося 2 бойових зіткнення. Маріупольський напрямок

Окупанти здійснили 2 мінометних обстріли – поблизу Гнутового та Широкиного. У Мар’їнці противник вів снайперський вогонь у бік КПВВ. Також ворожі провокації зафіксовані і на інших ділянках фронту – у Красногорівці, Талаківці тощо. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку зафіксовано 14 ворожих обстрілів.

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *