ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться концерт Джамали

|

Рівно за місяць до пісенного конкурсу «Євробачення-2016», 12 квітня, співачка Джамала, яка виборола право представляти Україну на цьому популярному музичному змаганні, дасть великий сольний концерт на сцені Львівської опери. Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

джамала

Початок – о 19:00.

Концерт Джамали у Львові відбудеться в рамках її туру великими містами України. Концертує співачка із програмою «Шлях додому», що побудована передовсім на піснях із її найновішого альбому «Подих». Не обійдеться концерт Джамали у Львові і без популярних композицій з міні-альбому «Дякую», а також альбомів «All or Nothing» і «For Every Heart». Звісно ж, почують львівські меломани наживо і пісню «1944», з якою артистка представляє Україну на «Євробаченні-2016».

Альбом Джамали «Подих» побачив світ 12 жовтня 2015 року, одразу дебютувавши на другому місці в українському хіт-параді iStore. До платівки увійшло тринадцять композицій, серед яких – сингли «Очима», «Шлях додому» і однойменний  «Подих». Альбом вийшов під лейблом «Enjoy Records».

Власне за альбом «Подих» нещодавно Джамала удостоїлася статуетки Музичної премії YUNA у номінації «Найкращий альбом». Загалом же, співачка отримала чотири нагороди: крім альбому, у номінаціях «Найкращий соло-артист» і «Найкраща пісня» та «Найкращий дует» (дві останні категорії – за пісню «Злива», створену спільно із Андрієм Хливнюком з «Бумбокса» та Pianoбоєм).

Придбати квитки на концерт можна тут.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *