ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейський побив відвідувача закладу та помічника нардепа

|

Прокуратура Львівської області повідомила про підозру працівнику поліції у вчинені хуліганських дій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі відомства.

поліція

Так, працівник  Сокальського відділу поліції ГУ НУ у Львівській області в січні цього року перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в одному із розважальних закладів Червонограда безпричинно наніс його відвідувачу тілесні ушкодження.

Після доставлення вказаного правоохоронця у Червоноградський відділ поліції, він продовжував вчиняти хуліганські дії, нанісши тілесні ушкодження присутньому помічнику народного депутата України.

З огляду на вказані факти, прокуратурою Львівської області працівнику Сокальського відділу поліції повідомлено про підозру за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Після ознайомлення підозрюваним з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт у ньому буде скеровано для розгляду в суд.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *