ОСТАННІ НОВИНИ

Житель Червонограда обікрав колишню дружину

|

У Червонограді чоловік обікрав дружину. Як встановили правоохоронці, подружжя саме розлучається і зловмисник вирішив у такий спосіб нашкодити дружині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

квартирний злодій

У Червоноградський відділ поліції із заявою про крадіжку звернувся 24-річний місцевий мешканець. За словами заявника, з квартири, у якій він мешкає, було викрадено гроші у сумі три тисячі євро, п’ять тисяч гривень, а також ювелірні вироби, що належать власниці помешкання.

На місце події виїжджала група реагування. Поліцейські встановили, що даний злочин вчинив 35-річний чоловік власниці квартири. Зловмисник проник у приміщення, підібравши ключ до вхідних дверей. Як з’ясували правоохоронці, на даний час подружжя розлучається і чоловік вирішив у такий спосіб нашкодити дружині.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *