У зоні АТО поранено восьмеро українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових бій загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте восьмеро солдатів – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

354

На Луганському напрямку між Трьохізбенкою та Красним Лиманом, відбулося бойове зіткнення між силами АТО та окупантами. Противник намагався захопити наш спостережний пункт. Після півгодинної перестрілки ворог відступив на південь – за Сіверський Донець. Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

На Донецькому напрямку, як і раніше, найскладніша обстановка зберігається на Світлодарській дузі, по периметру окупованої Горлівки та на ділянці фронту Авдіївка – Опитне – Піски. Зокрема, на цих рубежах оборони ворог 10 разів застосував міномети, а також бронетехніку. Ворог активізується у другій половині дня, і значно збільшує інтенсивність ведення вогню після заходу сонця. Спокійних ділянок на лінії зіткнення практично немає. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку було зафіксовано 37 обстрілів з боку НЗФ.

На Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші у Мар’їнці, Старогнатівці та Широкиному. При цьому ворог двічі застосував міномети, а також вів снайперський вогонь.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів наших позицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *