ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оберуть найкращого більярдиста області

|

На базі спортивного більярдного клубу «Zovex» (вулиця Патона 37, ТЦ «Сріблястий», 2-й поверх) у Львові 12-13 березня пройде чемпіонат Львівської області з більярдного спорту комбінована піраміда. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

bill

Метою заходу є популяризація більярдного спорту серед жителів міста та області, підвищення рівня майстерності більярдистів, визначення кращих спортсменів та чемпіона Львівської області з комбінованої піраміди.

На цей турнір, який є одним з найбільших протягом року в регіоні, приїдуть більярдисти практично з усіх районів Львівщини. Найбільш рейтингові спортсмени міста Львова теж будуть боротися за звання чемпіона з більярдного спорту. Загалом у яскравому спортивному дійстві приймуть участь близько 50 учасників.

Подаємо програму заходу:

12 березня з 10.00 до 11.00 – реєстрація учасників, жеребкування, 11.00 – урочисте відкриття змагань, початок відбіркових зустрічей, ігри стадії 1. Із 16.00 до 20.00 – попередні ігри стадії 2.

13 березня з 11.00 до 17.00 ігри плей-офф – ⅛, ¼, ½ фіналу, фінал. О 18.00 нагородження переможців, урочисте закриття турніру. Переможцям та призерам вручають кубок, грамоти та медалі.

Запрошуються усі бажаючі до участі у змаганнях та у якості вболівальників. Вхід для глядачів безкоштовний.

Фото: olimp.kharkov.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *