ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській митниці вилучили золоту посилку із США

|

Під час огляду міжнародного поштового відправлення посилки працівники Львівської митниці ДФС знайшли 4 вироби з металу жовтого кольору (можливо золоті злитки). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДЕС. У Львівській області.

посилка з США

Днями в одне з місць міжнародних поштових оформлень надійшла посилка зі США на адресу громадянина України, мешканця Дніпропетровська. Відправник у митній декларації вказав, що у вказаній посилці пересилає електроніку, зокрема мобільний телефон, ігрову приставку, планшет, рюкзак, карти пам’яті та навушники. Однак під час огляду цього міжнародного поштового відправлення працівники митниці серед вказаних речей  знайшли незадекларовані у митній декларації п’ятсот доларів США та 4 предмети вироби з металу жовтого кольору (можливо золоті злитки) в заводській упаковці.

посилка з США1

Таким чином, відправник, який проживає або перебуває в США, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України п’ятсот доларів США та  4 предметів схожих на золоті злитки без декларування, тобто не заявив  за встановленою формою точних та достовірних відомостей про товари, які підлягають обов’язковому декларуванню в митній декларації форми CN23. За ознаками статті 472 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил, валюту та золоті злитки вилучено, розпочато провадження у  справі.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *