ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни привезли «золото» та «срібло» Чемпіонату світу зі стрільби з лука

|

У вихідні, 7 та 8 березня, до рідного міста з Чемпіонату світу зі стрільби з лука в приміщенні  (Анкара, Туреччина) прибули львівські лучники із найвищими нагородами світового ґатунку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

лучники

За результатами сенсаційного фіналу серед чоловіків, де за перше та друге місце змагались двоє спортсменів української збірної – обидва представники Львівщини, «золото» до рідного міста привіз Георгій Іваницький, а «срібло» Сергій Макаревич.

«Кульмінацією вже історичного двобою, який потішив всіх прихильників спорту, стала перемога Георгія Іваницького з рахунком 7:3. Який додав до свого активу титул чемпіона світу зі стрільби з лука серед чоловіків. А Сергій Макаревич здобув срібну нагороду», – зазначила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

За словами Оксани Вацеби, в Анкарі львів’яни, представники збірної України також чотири рази зупинялися за крок до п’єдесталу.

Зокрема, в особистих змаганнях серед жінок львів’янка Вероніка Марченко посіла ІV місце. ІV місце виборола й чоловіча команда в складі Георгія Іваницького, Сергія Макаревича та харків’янина Олександра Сердюка, котрі поступилася суперникам за бронзові нагороди. Один міліметр у перестрілці «10» на «10» юного львівського лучника Романа Шеремета з представником Словенії вирішив долю бронзової нагороди не на користь українського спортсмена (у підсумку львів’янин посів ІV місце). ІV місце здобула й команда юніорів у складі львів’ян Романа Шеремета, Михайла-Ярослава Малика та Івана Кожакаря з Чернівців, яка в перестрілці «29» на «30» поступилася суперникам за бронзові нагороди. V місце й у команди юніорок у складі двох львів’янок Соломії Трапезнікової, Таїсії Іванової та Вікторії Олексюк з Чернівців.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *