ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО постраждало троє українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте трьох солдатів було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

396

На донецькому напрямку, як і в минулі дні, епіцентром бойових дій залишаються Авдіївка та Піски. На цих рубежах противник неодноразово застосовував важке озброєння – 82-мм та 120-мм міномети, а також танки. Після одного з обстрілів українські позиції атакувала ворожа ДРГ, що рухалася з боку Ясинуватої. Напад відбито.

Також потужний, майже 4-годинний обстріл українських позицій відбувся поблизу Луганського. Противник застосував БМП. Сили АТО відкрили вогонь у відповідь, і припинили агресивні дії окупантів. Аналогічний обстріл відбувся на сусідніх позиціях – біля Лозового.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник Олександр Мотузяник, потужні обстріли з боку НЗФ зафіксовано і на інших ділянках фронту. Всього на Донецькому напрямку за минулу добу відбувся 41 обстріл з боку НЗФ і 1 бойове зіткнення.

На маріупольському напрямку обстановка значно спокійніша. Противник порушував режим тиші у Мар’їнському районі, у Гранітному та на лінії фронту Гнутове – Широкине.

Всього на Маріупольському напрямку відбулося 13 обстрілів наших позицій.

Водночас, на луганському напрямку вчора було спокійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *