ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові пройшов марш на підтримку Надії Савченко

|

Сьогодні, 8 березня, львів’яни пройшли маршем від пам’ятника Шевченку до російського посольства з вимогою звільнити українську льотчицю, передає кореспондент Львівського порталу.

марш10

Збиралися учасники маршу біля пам’ятника Шевченку, де скоординували свої дії та вислухали декілька палких промов в підтримку незаконно ув’язненої у Росії Надії Савченко.

марш7

Підтримати українку прийшли навіть діти.

марш8

марш9

Згодом марш рушив до російського посольства.

марш3

 

марш5

По дорозі учасники маршу зупинилися біля Богородиці Діви, щоб помолитися за здоров’я героїні.

марш6

Через декілька хвилин біля посольства Росії лунав український гімн та виомоги звільнити Гадію Савченко. За словами учасниці мітингу пані Олени, такі акції потрібно провоити частіше та з більшим розмахом.

марш2

“Сьогоді тут зібралося декілька сотень людей, проте  цього мало. Для звільнення Надії потрібно, щоб у таких заходах брали участь тисячі людей. Сподіваємося, що хтось передасть нашій героїні слова підтримки з Львова. Не в кожного вистачить мужності так боротися з окупантом, як це робить вона”, – розповіла учасниця маршу.

марш1

Учасники маршу сподіваються, що сьогоднішня акція не пройшла даремно та переконані, що вже незабаром Надія Савченко повернеться в Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *