ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом дня ворог 25 разів обстрілював позиції українців

|

Протягом дня незаконними збройними формуваннями здійснено 25 обстрілів позицій ЗСУ. Зокрема, на Донецькому напрямку – 22, а на Маріупольському – 3. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

ато

Як інформують у штабі, російські найманці 6 разів обстрілювали опорні пункти поблизу Авдіївки з забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 120 та 82 мм.

“Близько 11 години ранку ДРГ ворога після мінометного обстрілу атакувала опорний пункт сил АТО під Авдіївкою. Українські бійці успішно відбили напад російських найманців”, – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Також у штабі додали, що по позиціях в районі Пісків, Майорська, Троїцького, Миронівського, Гранітного та Красногорівки російські бойовики вели вогонь з АГС, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“Ворожі снайпери обстрілювали укріплення українських позицій поблизу Пісків та Красногорівки. Терористи неприцільним вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали наших бійців поблизу Луганського, Пісків та шахти Бутівка”, – зауважили у прес-центрі АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *