ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вже збитого насмерть пішохода переїхав п’яний водій

|

На об’їзній міста Стрий, біля села Дуліби автомобіль Кіа Cerato насмерть збив пішохода, який йшов за напрямком руху. Під час оформлення цієї аварії інший водій в стані алкогольного сп’яніння переїхав тіло раніше збитого хлопця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

збитий пішохід

Патрульні поліцейський викликали на місце слідчих і охороняли до їх приїзду місце ДТП, розмістивши довкола попереджувальні конуси. Рух цією ділянкою дороги був ускладнений. Автомобіль Opel Insignia, проігнорувавши попереджувальні знаки та вимогу поліцейського оминути місце ДТП, збив фішки і рухався у напрямку поліцейського. В останню мить інспектор відскочив. Далі авто наїхало на загиблого і протягнуло його проїжджою частиною ще кількасот метрів. Патрульні почали переслідування автомобіля. Вже на ґрунтовій дорозі втікач застряг у болоті.

Поліцейські затримали 27-річного водія-втікача. В автомобілі були його друзі, серед них і дівчата. Водій перебував в очевидному стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої драгер встановила – 2.5 проміле. Поліцейські передали затриманого слідчим.

Фото: Патрульна поліції Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *