ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні Львівщини в українця забрали елітний автомобіль вщент наповнений сигаретами

|

Сьогодні, 6 березня, у пункті пропуску «Угринів» (Львівська область) , у легковому автомобілі «Mersedes-Benz»R 320 CDI L працівники митниці знайшли понад 1800 пачок сигарет. Їх намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин Чехії смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

сигарети2

Однак під час митного контролю цього транспортного засобу, у митників виникла підозра щодо наявності у вказаному автомобілі товарів, які приховують від митного контролю.

Автомобіль було скеровано у бокс поглибленого огляду транспортних засобів, де спільна оглядова група митників і прикордонників виявила приховані сигарети з фільтром, з акцизними марками України, які були під обшивкою сидінь, багажного відділення та в конструктивних порожнинах автомобіля.

сигарети1

Отже, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, а саме засобами та способами, що утруднюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил . Товар та автомобіль вилучено, справу скеровано до суду, який і визначить покарання.

сигарети

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *